Search:
Gun jezelf de tijd om te mijmeren en brainstormen en kom tot mooie nieuwe inzichten - Leef Studio
11651
post-template-default,single,single-post,postid-11651,single-format-standard,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
mijmeren en brainstormen is een creatieve manier om je vaste denken los te maken en om andere mogelijkheden en opties te zien. Welkom bij de Creative Inner Fire, mijn naam is Miranda Hammers ik ben creatieve inspirator, paper artist, maar bovenal mezelf. Mezelf in wat ik doe en waar ik ga. De Creative Inner Fire heeft alles wat je nodig bent om je creativiteit en je ware zijn weer aan te wakkeren. Jouw Inner Fire. In de Creative Inner Fire gaan we elke maan op avontuur en verkennen we een thema. Dat doen we aan de hand van creativiteit. In de vorm van een paper art, journalen of een creatieve uiting die bij jou past. Terwijl we creatief bezig zijn deel ik inspiratie en inzichten met jou over het thema. We geven onszelf toestemming om te mijmeren en te onderzoeken wat het thema voor ons betekent, waardoor we ons creatieve innerlijke vuur weer aanwakkeren en volop laten branden. De Creative Inner Fire zorgt voor ontspanning, inzichten en plezier. Het haalt je uit je alledaagse beslommeringen en het geeft je een moment voor jezelf. Door creatief bezig te zijn open je jezelf voor nieuwe inzichten en oplossingen. Creativiteit opent de deuren naar nieuwe mogelijkheden. Creativiteit is een kracht die iedereen in zich heeft. Ook jij. One way or another. Welkom bij de Creative Inner Fire, laat jouw vuur weer branden.

Gun jezelf de tijd om te mijmeren en brainstormen en kom tot mooie nieuwe inzichten

 

Mooie inzichten en inspiratie komen als je jouw denken los maakt van de vastomlijnde kaders

 

Creativity is intelligence having fun.

We denken aan creativiteit vaak direct aan goed kunnen tekenen of schilderen, maar het leuke van creativiteit is dat het zoveel meer is dan dat. Het is ook creatief denken, andere mogelijkheden en oplossingen bedenken. Door vast kaders en patronen los te laten en gewoon lekker te gaan brainstormen of mijmeren kun je zoveel plezier beleven. Ik wens je een fijne dag, make fun en ga lekker mijmeren. Warme groet, Miranda

 

Maan(d) thema Rust

De komende maan(d) thema gaat over Rust, met een hoofdletter. Wil je graag meer informatie? Wanneer je hier klikt wordt je daarna doorverwezen. 

Creative Inner Fire

Welkom bij de Creative Inner Fire, mijn naam is Miranda Hammers ik ben creatieve inspirator, paper artist, maar bovenal mezelf. Mezelf in wat ik doe en waar ik ga.  De Creative Inner Fire heeft alles wat je nodig bent om je creativiteit en je ware zijn weer aan te wakkeren. Jouw Inner Fire. In de Creative Inner Fire gaan we elke maan op avontuur en verkennen we een thema. Dat doen we aan de hand van creativiteit. In de vorm van een paper art, journalen of een creatieve uiting die bij jou past. Terwijl we creatief bezig zijn deel ik inspiratie en inzichten met jou over het thema. We geven onszelf toestemming om te mijmeren en te onderzoeken wat het thema voor ons betekent, waardoor we ons creatieve innerlijke vuur weer aanwakkeren en volop laten branden.

 

De Creative Inner Fire zorgt voor ontspanning, inzichten en plezier. Het haalt je uit je alledaagse beslommeringen en het geeft je een moment voor jezelf. Door creatief bezig te zijn open je jezelf voor nieuwe inzichten en oplossingen. Creativiteit opent de deuren naar nieuwe mogelijkheden.

 

Creativiteit is een kracht die iedereen in zich heeft. Ook jij. One way or another.

 

Welkom bij de Creative Inner Fire, laat jouw vuur weer branden.

0 Comments
Share Post
inschrijven
Inschrijven op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Open chat
Hallo,

kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Warme groet,
Miranda Hammers
Powered by