Search:
Nee durven zeggen I Creative Inner Fire podcast #002 - Leef Studio
11732
post-template-default,single,single-post,postid-11732,single-format-audio,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
nee durven zeggen juiste keuze maken podcast

Nee durven zeggen I Creative Inner Fire podcast #002

Nee durven zeggen I Inner Creative Fire Podcast

Het is waardevol om in je journal een ja en nee pagina te maken, want deze pagina’s geven jouw inzicht in datgene wat voor jouw belangrijk is >> de ECHTE JA. En het geeft je inzicht in alles wat je liever niet wil of niet wil doen >> de DIKKE NEE. Wees eerlijk tegen jezelf. Kloppen de ja’s en nee’s of staat er iets bij ja, omdat je weet dat je daar een ander blij mee maakt. Terwijl je diep van binnen een DIKKE NEE voelt. Door het op te schrijven en te tekenen krijg je inzicht in datgene wat voor jou belangrijk is, maar dan ook echt voor jou. Niet voor een ander, want deze pagina’s zijn voor jou. Wanneer je het even niet meer weet kun je altijd terug keren naar deze waardevolle pagina’s. Je weet dan weer waar je wel volmondig JA zegt en waar je absoluut een NEE tegen mag zeggen.

 

Wat ga je leren tijdens het luisteren?

Je gaat leren hoe je vaker NEE zegt en ruimte krijgt voor al je ECHTE JA’S!

 

Hoogtepunten uit de podcast

0.17: Wat zijn ja en nee pagina’s

0.41: Dit ontdek je over jezelf.

0.58: Je ontdekt ook dat je vaak ja zegt tegen van alles en nog wat.

1.16: Hoe zeg je nee.

2.32: Het levert je op dat je juist je tijd en aandacht geeft aan de dingen die er voor jou toe doen.

 

Waardevolle links in deze podcast ‘Nee durven zeggen’

Inner Creative Fire  I  Rust: https://leefstudio.nl/leefstudio.nl/rust-ontspannen-creatief-workshop/

 

Vond je deze podcast waardevol?

Laat het me weten door een bericht achter te laten, een duimpje op te steken of een hartje te geven. Ken je iemand voor wie deze podcast ook waardevol kan zijn. Deel het met hem of haar. Dit kan via de social share buttons of kopieer de url link en voeg het toe in een persoonlijke berichtje van jou naar hem/haar.

 

Wil je meer luisteren en kijken?

Luister en kijk meer op https://leefstudio.nl/leefstudio.nl/blog/

Soundcoud: https://soundcloud.com/user-524980654

Of

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC52kLOFk0hq5GVqiojzJKgw

 

0 Comments
Share Post
inschrijven
Inschrijven op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Open chat
Hallo,

kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Warme groet,
Miranda Hammers
Powered by