Search:
Teken je eigen route, bepaal jouw eigen koers - Leef Studio
12398
post-template-default,single,single-post,postid-12398,single-format-standard,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
teken je eigen route journal tekenen creatief creative fire leef studio miranda hammers stappenplan koers

Teken je eigen route, bepaal jouw eigen koers

Ik teken altijd graag.

 

Van jongs af aan is een pen en een wit vel papier twee van mijn favoriete dingen.

 

Onlangs vroeg iemand mij wat teken je dan?

 

Ik teken mijn eigen route.

 

Datgene wat ik het allerliefste wil. Voor nu en in de toekomst. Ik teken mijn gevoel. Zowel als ik me goed voel, als de tranen. Ik teken het van me af en op het papier krijgt het een plek.  Ik teken datgene waar ik dankbaar voor ben, grote en kleine dingen. Het verhoogt mijn energie, ik word hier altijd blij van. Het zorgt ervoor dat ik intens geniet van al wat is.

 

Ja, zegt ze, het valt me op dat jij altijd weet wat je wil, je oogt zo tevreden en rustig. Het is altijd fijn om je te zien.

 

Dank je wel, antwoord ik.

 

Goh zegt ze, maar dan gebruik jij je pen en papier op een hele mooie manier.

 

Ja, denk ik, dat klopt. Dat vind ik een heel mooi compliment.

 

We raken verder in gesprek en door haar zie ik weer hoe waardevol mijn pen en papier voor mij zijn.

 

Ik stippel mijn eigen route er mee uit.

 

Hoe doe je dat dan precies, vroeg ze.

 

Ik legde het aan haar uit, wat ik doe.

 

Ik teken waar ik graag naar toe wil. Mijn dromen teken ik. Telkens weer. Zij staan symbool voor datgene wat ik graag wil uitnodigen in mijn leven. Vervolgens kijk ik naar alles wat ik AL heb. Ik ga brainstormen en op onderzoek uit. Ik ga op zoek naar datgene wat mij op weg helpt om datgene wat ik wil in mijn leven te krijgen. Vanuit alles wat ik al heb. Dit is mijn meest waardevolle vertrekpunt. Vervolgens ga ik stappen zetten en ervaringen op doen. Die ervaringen neem ik mee naar mijn ‘creative fire’, zoals ik het noem. Het is mijn creatieve moment waarbij ik tijd neem voor mezelf. De tijd neem om even stil te staan, midden in de stroom van het leven en aandacht geef al alles wat ik heb, alles waar ik van geniet, alles waar ik niet van geniet en graag anders wil en aan alles wat ik graag wil. Ik stel mezelf vragen tijdens het tekenen. De antwoorden helpen me op weg. Het is mijn moment om mijn route uit te stippelen en mijn koers te bepalen.

 

Een van mijn favoriete vragen gedurende de dag is.

 

Wat kan ik vandaag doen wat mij het meeste plezier geeft?

 

Dat is gaaf, zegt ze.

 

Ik merk dat ik het leuk vind om het aan haar uit te leggen. De stappen en datgene wat ik doe.

 

Dit gesprek deed mij besluiten om het uit te stippelen.

 

Dus wil jij mee doen? Je eigen route uitstippelen en samen komen in de ‘Creative Fire’. Voel je welkom!

 

Ik teken de route kaart op dit moment uit. Zodra deze klaar is deel ik het graag met je. Klik op de afbeelding hieronder, laat je gegevens achter en ik mail jou.

Dan gaan we samen aan de slag!

 

 

 

 

Teken jij nog wel eens voor jezelf? Laat het me hieronder weten!

 

Ken je iemand die dit ook interessant vind? Deel het met hem of haar via de share post knoppen die onder deze pagina staan.

Of deel deze link: https://leefstudio.nl/leefstudio.nl/2019/02/27/teken-je-eigen-route/

 

Dank je wel!

 

Warme groet,

0 Comments
Share Post
inschrijven
Inschrijven op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Open chat
Hallo,

kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Warme groet,
Miranda Hammers
Powered by