Search:
Hokjes denken doorbreken, het mag - Leef Studio
13231
post-template-default,single,single-post,postid-13231,single-format-standard,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
hokjesdenken doorbreken hokjes-denken-doorbreken anders-denken-hokjes-cultuur-veranderen-anders-zijn-leef-studio

Hokjes denken doorbreken, het mag

Het hokjes denken doorbreken?

 

Wil je graag het hele blog lezen, klik dan hier:

 

Hokjesdenken doorbreken

 

Soms wurm ik mezelf erin, dat gaat eigenlijk niet, want het past niet. Het is niet mijn plek. Ik worstel tegen de hokjes cultuur. Creativiteit, kennis en gevoel, brengen me naar plekken en in situaties die ik zelf soms niet meer snap. Hoe leg ik het uit, dat wat ik doe?

 

Het ene moment werk ik aan een interieuropdracht voor een uitvaartcentrum, het andere moment zit ik in een strategisch overleg bij drie bedrijven en weer in een ander moment werk ik aan een geïllustreerd onderzoek over de vijf dingen waar mensen spijt van hebben op hun sterfbed en wat je daar van kan leren. Dan heb ik het nog niet eens over mijn ontdekkingsreizen, de creative fire en de online programma’s die ik creëer en de websites die ik bouw of de paperarts die ik creëer.

 

De kennis, liefde en inzichten die ik bij het ene project op doe is van ongekende waarde voor het andere project. Het past niet in hokjes, het is een. Mijn kennis als architect en interieurarchitect, online programma bouwer en website bouwer gaan hand in hand samen met mijn ontdekkingsreizen door het leven, mijn onderzoeken naar het leven en de mensen die het leven. De kennis die ik opdoe tijdens een ontdekkingsreis verweef ik in een interieuropdracht.

 

Hokjes denken doorbreken

Dat past niet in een hokje. Dat is niet in een woord uitgelegd. Ik ben het allemaal. Daarom heb ik mijn eigen ‘spelregels’ bij elke nieuwe opdracht.

Voelt het voor mij goed, dan is het goed.

Geeft het mij plezier, dan is het goed.

En kan ik mij kennis en kunde inzetten om voor de ander van waarde te zijn, dan is het super goed.

Juist de werelden die mijn interesses hebben. Zorgen ervoor dat ik waarde geef aan elke soort opdracht die ik doe.

 

Hokjes denken doorbreken, maak je eigen ‘hokje’ die wel goed voelt

Het is oké om in een hokje te passen. Het is oké, als een hokje voor jou niet goed voelt. Jouw kennis, kunde en kwaliteiten zijn de moeite waard en maakt jou eigenzinnig en uniek. Als daar ooit een hokje voor wordt bedacht. Dan kom ik kijken of dat hokje mij past.

 

Wat er aan vooraf ging heb ik deze blog beschreven:

 

Hokjesdenken doorbreken
0 Comments
Share Post
inschrijven
Inschrijven op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Open chat
Hallo,

kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Warme groet,
Miranda Hammers
Powered by