Search:
Mijn doelen voor het nieuwe jaar - Leef Studio
13307
post-template-default,single,single-post,postid-13307,single-format-standard,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
inspiratie kabinet mijn doelen voor het nieuwe jaar verlangen realiseren halen leef studio

Mijn doelen voor het nieuwe jaar

Weet je wat het is met doelen. De ene komt uit de andere niet.

 

Inmiddels weet ik dat doelen voor mij niet werken. Althans als er geen verlangen aan verbonden is. Het verlangen zet mij aan. Het is iets wat ik in mij voel. Een tinteling, een power, een enthousiasme. Dan ga ik aan en weet ik dat mijn doel, stap voor stap, realiteit wordt.

 

Ik kwam erachter dat ik verlangens werkelijkheid laat worden en doelen al snel laat varen. Ze werken niet voor mij. Het verschil ziet hem in het verlangen.

 

Er ligt een nieuw jaar voor mij. De zomervakantie en kerstvakantie zijn voor mij altijd een moment om te reflecteren en om plannen te maken. Om eerlijk te zijn dacht ik dat ik geen doelen had en dat voelde goed. Met een blanco pagina het jaar in. Geen doelen in de zin van zoveel omzet wil ik halen. Zoveel mensen wil ik verder helpen, zoveel dingen wil ik doen. Niets van dat.

 

Dit jaar wil ik gewoon genieten. Genieten van alles wat er al wel is. Het beetpakken, omarmen en nog meer van genieten dan dat ik al doe. Ik wil genieten van dit leven, zoals het nu is en van al het moois dat er aan komt.

 

Ik wil mijn creatieve vrijheid nog meer omarmen, want volgens mij kan ik het nog meer omarmen, er van genieten en er gebruik van maken, dan dat ik nu doe.

 

Op dit moment besef ik mij dat wat er is, zo waardevol is. Het is niet gewoon, het is buitengewoon speciaal. Dat wil ik graag nog meer beetpakken, nog bewuster van houden, nog meer van genieten.

 

Dit leven, tot nu toe, heb ik zelf gecreëerd. Het voelt nu als de tijd om er ook volop van te genieten en volop te omarmen. Geen streven meer. Gewoon genieten, ervan nemen en doen.

 

Afgelopen zomer had ik nog een aantal dingen op mijn lijstje staan. Dingen die ik wilde doen, wilde ontdekken, wilde behalen. Het mooie van je verlangens, opschrijven is dat je het ‘uitspreekt’ voor jezelf. Het staat er. Het staat genoteerd. Op de een of andere manier is het vast gelegd en gaat de ontdekking door. Zo schreef ik bijvoorbeeld dat ik wilde ontdekken of ik met de camper een langere reis wilde maken. Ik weet nu dat het me niet om de grootte van de reis gaat. Het gaat mij om het samen zijn. Met elkaar. Daar stond dat verlangen voor.

 

Wanneer je jouw dromen of verlangens opschrijft en op onderzoek uit gaat. Ontdek je bijvoorbeeld dat het niet eens zozeer een doel op zich is, maar dat er onder een droom een verlangen ligt. Een hele mooie en interessante ontdekkingen. Hier kun je het lezen wat ik destijds schreef:

 

Vrijheid is een keuze

 

 

En nog waardevoller. Ik heb een blog geschreven hoe je nu precies gehoor kunt geven aan je verlangens. Wil je het graag lezen? Klik dan hieronder. Je vindt er ook een duidelijk stappenplan om je dromen te realiseren.

 

Waarom haal je het ene doel wel en het andere doel niet?

 

Voor nu, 2020, ga ik omarmen wat er allemaal is, het beet pakken en er volop van genieten.

Dat is mijn verlangen.

 

 

Wil je graag op een andere manier op de hoogte blijven? Volg mij dan:

facebook leef studio miranda hammers Facebook

instagram leef studio miranda hammersInstagram

0 Comments
Share Post
inschrijven
Inschrijven op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Open chat
Hallo,

kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Warme groet,
Miranda Hammers
Powered by