Search:
Doelen bereiken: Als je ergens wil komen, moet je in beweging gaan. - Leef Studio
12895
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-12895,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Doelen bereiken

Doelen bereiken

Als je ergens wil komen,

moet je in beweging komen.

Doelen bereiken

Althans dat geldt voor een aantal dingen, volgens mij.

Het is nog vroeg in de ochtend en ik besef me dat ik het gewoon moet gaan doen.

Door stappen te zetten,

ontdek ik,

kom ik verder en

blijf ik niet stil staan.

Door te gaan kan ik bepalen of het iets voor me is of niet.

Als het niet iets voor mij is dan weet ik dat.

Dat is ook oké.

Dat is het.

Dingen doen.

Stap voor stap.

Gaan ontdekken.

 

Die ontdekkingen zijn waardevol.

Want,

in dit geval heb ik niets te verliezen.

Doelen bereiken

Mijn doelen bereiken.

 

Ik zal het je uitleggen.

 

Toen ik droomde over een eigen camper leek het mij geweldig dat ik die camper ook ging verhuren. Verhuren aan mensen die graag een moment voor zichzelf willen. Een moment om de rust te pakken, de tijd te nemen voor zichzelf en om creatief aan de slag te gaan met Teken je eigen route.

 

Ik zag het voor me dat er in de camper allerlei tekenmaterialen aanwezig waren. Waarmee je jouw eigen route uit kon stippelen. Waar ben ik nu. Waar wil ik naar toe. Welke stappen ga ik zetten. Met Teken je eigen levensroute als basis ga je aan de slag.

 

Het leek mij mooi om dat in de camper te doen. Ook als metafoor. Onderweg zijn. Stil staan op mooie plekken, genieten en weer verder gaan als de tijd of het moment er om vraagt. Zoals het leven mag zijn.

 

Aan die camper wordt gewerkt en die is nog niet af. Ik dacht dat dit idee pas weer uit de la kwam als de camper klaar was. Ook had ik het idee dat ik dan ging beslissen of het iets voor mij was of niet.

 

Tot voor kort.

Doelen bereiken.

De herinnering

aan mijn doel.

 

Ik vind het zelf zo fijn om af en toe tijd te nemen. Om naar binnen te gaan. Een check in bij mezelf. Hoe gaat het? Hoe voel je je? Ben je blij of minder blij. Waar sta ik, hier en nu.

 

Ik voel de dankbaarheid en waardering voor dat wat er is in mijn leven. Ook voel ik de dingen die ik minder fijn vind. Door in te checken bij mezelf voel ik die ook en stel ik mezelf de vraag. Wat wil ik graag? Door dit moment te nemen. Kan ik ernaar kijken en er iets aan doen.

 

Vaak fiets ik naar het bos en tijdens een wandeling doe ik deze check in. De ene keer is het een korte check in, de andere keer een langere. Die check in is voor mij zo waardevol. Het laat zien wat er allemaal is. Alle mooie dingen, maar ook de minder mooie dingen. Het laat me zien waar ik naar toe wil. Het geeft richting en sturing. Dat vind ik zo fijn!

Doelen bereiken

Terug naar het idee

 

Mijn check ins, in de natuur. Mijn inzichten op papier. Die momenten deel ik. In Teken je eigen levensroute, in de Creative Fire, in mijn verhaal op social media of in mijn mail. Ik deel het moment waar ik ben en ik deel de inzichten die ik op doe. Steeds vaker krijg ik de vraag. Mag ik een keer mee? Het ziet er zo fijn uit om met jou op pad te zijn en graag wil ik ook de tijd nemen voor een check in bij mezelf, kun jij me daarbij helpen?

waarom is plezier belangrijk manifesteren wet van aantrekking visualiseren plezier creatiekracht creatief spiritueel universum leef studio miranda hammers

Mijn naam is Miranda Hammers

Met pen en papier begeleid ik mensen in het zetten van stappen. Door te tekenen krijg je inzichten, helderheid en antwoorden. Dat is fijn, want hiermee kun je jouw koers bepalen voor jouw leven.

Teken jouw eigen levensroute.
reviews:
Open chat
Hallo,

kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Warme groet,
Miranda Hammers
Powered by