Search:
purpose driven Leef Studio - Leef Studio
13752
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13752,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

 

Maak het waardevol, geef het door

Elke euro die je geeft aan Leef Studio is een concrete bijdrage aan de toekomst. Dat meen ik. Je investeert in je eigen leven. Volgens mij is er niets dat waardevoller is dan dat. Wanneer je jouw eigenheid leeft en doet wat je graag wilt doen. Ben je van onschatbare waarde voor je familie, je vrienden en de wereld om je heen. Je bent een levend voorbeeld, waardoor je een ander inspireert ook zijn eigenheid te leven. Elke dag kun je de wereld een beetje mooier maken. Je hebt veel meer invloed dan je denkt. Je hebt elke dag wat te vertellen over de toekomst van ons allemaal.

We geven het door

[PHOTOS COURTESY OF PENCILS OF PROMISE, NICK ONKEN]

Dat betekent ook dat ik mijn kracht, kennis en creativiteit, met liefde, doorgeef. Zo geef ik gastlessen op scholen en schuif ik aan bij (vrijwillige) organisaties die werken aan een betere toekomst voor een ander.

 

Daarnaast geef ik het financieel door en doneer aan Pencils of Promise. Ik vind het verhaal achter Pencils of Promise bijzonder mooi. Het laat zien dat één persoon een enorme verandering teweeg kan brengen. Het begon allemaal met een potlood. Alles wat ik doe, begint ook met een wit vel papier en een pen. Door te starten, kom je in beweging en kun je een verandering maken.

Een persoon kan een

 

verandering in gang zetten. 

Lees hieronder het verhaal achter Pencils of Promise of bekijk het interview met Adam. Hij startte Pencils of Promise.

Het begon met een vraag

Een kleine jongen die in de straten van India bedelt. “Wat wil je het meest ter wereld?”

 

“Een potlood,” antwoordde hij.

 

Ik stak mijn hand in mijn rugzak, overhandigde hem mijn potlood en keek toe hoe een golf van mogelijkheden over hem heen spoelde.

 

Een glimlach barstte los en zijn ogen lichtten op. Ik zag toen de diepe kracht en belofte door iets zo klein als een potlood aan slechts één kind geven. Het gaf die jongen een mogelijkheid.

 

In de loop van de volgende vijf jaar reisde ik door meer dan 50 landen en deelde ik duizenden pennen en potloden uit op zes continenten. Deze potloden, deze kleine stukjes potentieel, leidden tot krachtige gesprekken met lokale ouders en kinderen in talloze culturen en talen.

 

Uit jarenlang luisteren naar hun woorden, werd duidelijk dat er behoefte was aan een internationale non-profit organisatie die ter plaatse werd geleid door een staf van bewoners. Dorpsdeelname aan elke school geeft een vereiste en diepe ondersteuning. Plus goede opleiding maken het dat het een succes is voor elke student.

 

Dit zijn de richtlijnen waarop PoP in oktober 2008 is opgericht.

 

Sinds we begonnen met een aanbetaling van slechts $ 25, hebben we nu meer dan 400 scholen gebouwd.

 

In het proces hebben we veel geleerd. We hebben geleerd dat onderwijs een levende, ademende entiteit is die met de juiste koestering evolueert naar iets spectaculairs. We hebben geleerd dat elk deel van zijn groei een uitdaging is en dat elk potlood, elke dollar, elke supporter essentieel is. Pencils of Promise is nu een wereldwijde beweging van gepassioneerde individuen, waarvan vele de meest dynamische en impactvolle leiders zijn die we ooit hebben gezien. Ze zijn toegewijd aan het ondersteunen van een wereld met meer educatieve kansen voor iedereen. Duizenden hebben zich bij ons aangesloten en hebben bijdragen geleverd door zowel grote als kleine acts.

 

We geloven fundamenteel dat er een dag in ons leven zal komen waarin elk kind toegang heeft tot kwaliteitsonderwijs, en we zullen onvermoeibaar blijven werken aan het doorbreken van de beperkingen van vandaag om de mogelijkheden van morgen mogelijk te maken.

 

Dit zijn de woorden van Adam Braun, oprichter van Pencils of Promise.

Niets is onmogelijk.

 

 

Ik hoop dat het jou inspireert

 

 

om actie te ondernemen

 

 

in je eigen leven. 

cursus-maak-je-leven-waardevol-ecourse-workshop-creatieve-retraite-leef-studio
Open chat
Hallo,

kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Warme groet,
Miranda Hammers
Powered by