Search:
Start je eigen route - Leef Studio
12549
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-12549,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

“Others see their possibilities in your reality”

-Creative Fire-

on the road wat maakt jouw leven waardevol leef studio miranda

Start je eigen route 

“Start je eigen route is een

online programma waarin je jouw eigen routekaart maakt.

 

Je tekent je doelen en jouw weg er naar toe om het te realiseren op

een simpele, creatieve en inspirerende manier.

 

Door op onderzoek te gaan waar jouw doelen voor staan

zijn ze sneller te realiseren dan je voor mogelijk had gehouden.

 

Je maakt tijdens ‘Start je eigen route’ kennis met de

mooie, succesvolle kracht van visualiseren.”

Ja, doe mee
miranda hammers creatieve inspirator leef studio

Miranda Hammers

Miranda Hammers is illustrator, onderzoeker en creatieve inspirator.

 

Op haar 30ste start ze haar zoektocht naar een goed leven. Een leven, zoals zij het graag wil leven. Ze gaat op ontdekkingsreis met pen en papier. Onderzoekend, tekenend en schrijvend laat ze zichzelf inspireren door eeuwenoude verhalen, die geïnspireerd zijn op de cyclus van de natuur en de mensheid. Ze ontdekt nieuwe verhalen, van deze tijd en ze ontmoet mensen die hun eigen inspirerende en waardevolle verhalen leven. Deze ontdekkingsreis inspireert haar om haar eigen levensgids te tekenen. Dit vormt haar kern van waaruit zij wil leven. Om trouw te blijven aan zichzelf en trouw te blijven aan datgene wat voor haar in het leven van waarde is, besluit ze te stoppen met haar werk. Haar zoektocht naar innerlijke geluk leidt haar tot de start van Leef Studio, waar ze de verhalen deelt en (online) lessen geeft over het uitstippelen, tekenen en realiseren van je eigen levensgids. Haar doel is anderen te inspireren om eigen antwoorden te vinden, antwoorden die voor jou werken. Een leven te leven, zoals je het graag wilt leven en te gaan doen wat je het allerliefste wilt doen.

Ja, vertel me meer!

BLOG

Waarom werkt visualiseren?

Wanneer je datgene visualiseert wat jij wil en dat blijft herhalen zorg je ervoor dat je gefocust bent en richting jouw doel gaat. Hoe dat werkt leg ik uit in het artikel ‘Waarom werkt visualiseren? De kracht van visualiseren op je brein.’ Wist je dat het zelfs bewezen is dat visualiseren echt werkt?

Ik lees graag meer over de kracht van visualiseren
Open chat
Hallo,

kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Warme groet,
Miranda Hammers
Powered by