Teken je eigen levensroute

slechts 69 euro

betaalknop start je eigen levensroute ik doe mee miranda hammers leef studio

Gehoor geven aan datgene wat jij wil.

Dat is

Teken je eigen levensroute

Een online programma die je helpt

om jouw leven op jouw eigen wijze in te vullen.

We leven ons leven regelmatig op de automatische piloot.

De dagen vliegen voorbij.

 

We rennen van hot naar her en

voordat je het weet is er al weer een jaar voorbij.

Dit is het moment om het te veranderen. 

In Teken je eigen route word je uitgenodigd om 

De meest waardevolle dingen in je leven

weer prioriteit te geven

en

gehoor te geven aan datgene

wat jij het liefste wilt. 

Dat doen we aan de hand van 7 modules. Waarin je antwoorden, tips en tools krijgt om je leven weer echt waardevol te maken. Het resultaat is een duidelijke routekaart van datgene wat jij wilt. Om je leven te vullen met daar waar jij om geeft.   

start teken je eigen levensroute hier en nu miranda hammers leef studio (1)

We starten in het hier en nu.

wat maakt je leven waardevol leef studio teken je eigen route

Wat is er op dit moment in jouw leven waar je blij mee bent? Wat waardeer je? Ik laat je kennis maken met de kracht van waardering en hoe dit je geluksgevoel energieker, gelukkiger en bewuster maakt. Hiermee trek je nog meer mooie dingen aan. 

 

We kijken ook naar de dingen in je leven waar je minder blij mee bent. Ik leg je stap voor stap uit hoe je dat kan veranderen. Dit is een handige tool om alles waar je niet blij mee bent te veranderen in iets positiefs. 

kracht van waardering leef studio teken je eigen levensroute

We gaan op onderzoek in ons eigen leven, wat ons leven waardevol maakt.

We denken het vaak te weten, maar ondertussen laten we allerlei bijzaken voor gaan. Deze tool laat je zien wat er, voor jou, echt toe doet en ik laat je zien hoe je daar meer tijd en aandacht aan kunt geven. 

emotional guidance leef studio teken je eigen levensroute

We maken een speciale reis langs onze emoties. Elke emoties heeft een schat van inzichten. Die je op weg helpen.

 

Je leert bijvoorbeeld hoe je omgaat met angst, twijfel en onzekerheid. Iets dat we allemaal wel een tegenkomen in ons leven. Hoe fijn is het dat je, middels jouw route kaart, leert hoe jij hier mee om kan gaan. De route kaart geeft je een blauwdruk voor de rest van jouw leven.

Vervolgens neem ik je mee in de wereld van onze verbeeldingskracht. Een super power die we allemaal in ons hebben. Met verbeeldingskracht kun je op onderzoek gaan naar datgene wat jij echt wilt, waar je echt blij van wordt en waar je echt van geniet. Deze super power geeft je de mogelijkheid om je leven in te vullen zoals jij het echt graag wilt. 

Nu we weten wat we echt willen. Gaan we gebruik maken van de kracht van visualisatie

om onze bestemming in beeld te krijgen.

 

Visualiseren is een veelvoudig bewezen techniek

dat je ondersteund om datgene wat jij graag wilt te realiseren.

 

Visualiseren zorgt ervoor dat al je hersencellen focussen en

in dezelfde richting werken.

Door te visualiseren bereid je jouw brein voor

op het succesvol behalen van jouw doelen.

 

Weet je wat bijzonder is!

Het is zelfs al bewezen in 1960.

De kracht van visualiseren werd door atleten

gebruikt om hun doelen te behalen.

Je leert alles wat je nodig bent om de kracht van visualiseren voor je eigen leven in te zetten. Het helpt je om je datgene wat jij graag wilt te realiseren. 

Nu we onze bestemming in beeld hebben delen we onze reis op in dagtrips. Dagtrips zijn bijzonder en super waardevol. Het zorgt ervoor dat jij jouw bestemming haalt en onderweg volop kunt genieten van je reis. 

Ik leer je meer over jouw innerlijke kompas. Een ‘systeem’ dat we allemaal in ons hebben. Ik leer je er naar te luisteren, want deze tool zorgt ervoor dat je, in elke situatie, haarfijn de weg weet.

In het laatste stuk van onze reis laat ik je zien hoe je de juiste keuzes maakt. Keuzes die bij jou passen en voor jouw werken. Zodat je jouw bestemming bereikt.

Je bestemming.

betaalknop start je eigen levensroute ik doe mee miranda hammers leef studio

In teken je eigen levensroute

maak je jouw eigen routekaart.

Dit vormt de kern van

waaruit jij wilt leven.

Je leert

 om te kiezen voor dat wat jou gelukkig maakt

+

om jou leven in te vullen op jouw eigen wijze

+

om keuzes te maken die bij jou passen

+

om aandacht te geven aan datgene wat voor jou belangrijk is

+

om te kiezen voor jezelf

+

om te genieten van alles wat er is

+

om gehoor te geven aan jouw verlangens

+

om te voelen dat je leeft.

Teken je eigen levensroute kost slecht 69 euro

Je krijgt

Toegang tot de Leef Academie.

Hier staat alles voor je klaar, in jouw persoonlijke leeromgeving, zodat je gelijk kunt starten.

+

Toegang tot alle modules en verdiepingen

Dit betekent dat je toegang krijg tot 7 modules, die bestaan uit verschillende videolessen, podcasts en opdrachten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je te verdiepen in de onderwerpen die jou aanspreken.

+

Toegang tot de besloten community.

Hier krijgt je feedback, support en steun. Het is een fijne plek om je reis te delen en elkaar op weg te helpen. Je komt hier altijd vol inspiratie en inzichten vandaan. 

betaalknop start je eigen levensroute miranda hammers leef studio

Dit zeggen anderen:

“Het is een plek vol inspiratie waar je gewoonweg enthousiast van wordt.”

“Ik word zo blij van deze plek.”

“Ik heb weer tijd voor mezelf en neem de tijd voor mijn creativiteit, waardoor ik weer energie heb.”

“Het is elke keer een groot plezier om met de lessen aan de slag te gaan”

“Ik vind hier zoveel inspiratie en het stimuleert mij om bewust stil te staan bij datgene wat ik wil in mijn leven.”

“Dit is het grootste cadeau dat ik mezelf ooit heb gekregen. Het geeft me zoveel inspiratie en waardevolle inzichten dat ik echt weer geniet van mijn leven”

Dit zeggen ze over Miranda:

waarom is plezier belangrijk manifesteren wet van aantrekking visualiseren plezier creatiekracht creatief spiritueel universum leef studio miranda hammers

Op haar 30ste start ze haar zoektocht naar een goed leven. Een leven, zoals zij het graag wil leven. Ze gaat op ontdekkingsreis met pen en papier. Onderzoekend, tekenend en schrijvend laat ze zichzelf inspireren door eeuwenoude verhalen, die geïnspireerd zijn op de cyclus van de natuur en de mensheid.

 

Ze ontdekt nieuwe verhalen, van deze tijd en ze ontmoet mensen die hun eigen inspirerende en waardevolle verhalen leven. Deze ontdekkingsreis inspireert haar om haar eigen levensgids te tekenen. Dit vormt haar kern van waaruit zij wil leven.

 

Om trouw te blijven aan zichzelf en trouw te blijven aan datgene wat voor haar in het leven van waarde is, besluit ze te stoppen met haar werk. Haar zoektocht naar innerlijke geluk leidt haar tot de start van Leef Studio, waar ze de verhalen deelt en (online) les geeft over het uitstippelen, tekenen en realiseren van je eigen levensroute.

 

Haar doel is anderen te inspireren om eigen antwoorden te vinden, antwoorden die voor jou werken. Een leven te leven, zoals je het graag wilt leven en te gaan doen wat je het allerliefste wilt doen.

Ik wil mee doen, maar hoe werkt het?

Je schrijft je in en rond de betaling af. 

Zodra de betaling is afgerond ontvang je jouw persoonlijke inlogcodes voor de Leef Academie in je mailbox.

Je gaat naar de Leef Academie en hier staat alles voor je klaar om gelijk mee aan de slag te gaan. In de mail vind je alle begeleiding. 

betaalknop start je eigen levensroute ik doe mee miranda hammers leef studio

Veel gestelde vragen:

Ik gun mezelf nauwelijks de tijd voor zoiets?

Dat begrijp ik. Je staat voor iedereen klaar en je komt zelf als laatste aan de beurt. Daardoor heb je nauwelijks tijd. Weet dat het belangrijk is om zelf ook op te laden. Door voor jezelf te zorgen, kun je er ook zijn voor degene die je dierbaar zijn. Doordat ik dit zelf ook herken heb ik het zo gemaakt dat je juist ook met weinig tijd kunt mee doen. Ik weet zeker dat, wanneer je mee doet, je dit als een fijn moment voor jezelf gaat ervaren.

Ik ben niet creatief. Kan ik dan ook mee doen?

ja, het gaat er niet om dat je creatief bezig bent of goed kunt tekenen. Het gaat erom dat je lekker bezig bent. Ik geef je handige tips en tools. Stap voor stap laat ik je zien hoe je jouw eigen levensroute kunt tekenen. Dat komt dus helemaal goed. Je zult zien dat er in jou ook een creatief persoon zit.

Waar kan ik dit volgen?

Gewoon thuis, vanaf jouw fijne plek, op vakantie, onderweg of in jouw fijne koffietentje. Het maakt niet uit. Je hebt internet nodig om toegang te krijgen tot Leef Academie.

Wanneer kan ik dit volgen?

Je hebt 24/7 toegang tot de lessen. Dat is fijn, omdat je het dan op je eigen moment kan doen. Je hebt alleen een internetverbinding nodig en je kunt ermee aan de slag.

Tekenen we altijd op papier?

Nee, het is overal op toepasbaar. Dat is het leuke. Zo kun jij bezig gaan met de materialen waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Wanneer kan ik starten?

Zodra jouw betaling binnen is ontvang je van ons een mail, via WordPress, met jouw persoonlijke toegangscode. Je kunt gelijk aan de slag gaan. Alles staat voor je klaar in jouw persoonlijke leeromgeving in de Leef Academie.

Is er een mogelijkheid om feedback te krijgen of ondersteuning? 

Ja zeker, je mag altijd je vragen stellen. Ik beantwoord jouw vragen. Heb je dringende vragen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn om met mij 1 op 1 te werken. Weet dan dat je me altijd kunt mailen.

Hoe lang heb ik toegang tot de lessen? 

Je krijgt zes maanden toegang tot de lessen en de besloten community.

Waar moet ik mij aanmelden?

Hieronder staat een aanmeldings knop. Hier kun je op klikken. Je rekent af en ontvang van mij een mail waarin jouw persoonlijke inlogcode staat voor de Leef Academie. Je krijgt gelijk toegang tot de Leef Academie waar alle modules voor je klaar staan.

Hoe kan ik het opzeggen?

Je stuurt een mail naar miranda@leefstudio.nl met als onderwerp opzeggen. Graag ontvang ik jouw gegevens, dit is je naam en e-mailadres. Wil je graag je geld terug ontvangen. Dat kan, door binnen 14 dagen te mailen. Heb je het idee dat het voor jou niet werkt? Dan mag je het me het laten weten. Door in een mail te laten zien wat je hebt gedaan en waarom het voor jou niet werkt. Weet dat het programma alleen werkt als je er ook echt mee aan de slag gaat. Ik stuur het volledige bedrag naar je terug.

betaalknop start je eigen levensroute ik doe mee miranda hammers leef studio
Open chat
Hallo,

kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Warme groet,
Miranda Hammers
Powered by