Search:
Volle maan Leven met het ritme van de maan - Leef Studio
13190
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13190,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Volle maan

Leven met het ritme van de maan

volle maan leven met het ritme van de maan ecourse cursus online cursus miranda hammers leef studio

Volle maan. Leven met het ritme van de maan

De maan,

een fijn ritme dat zich oneindig herhaalt.

 

De maan beïnvloed het water op aarde. Denk maar aan het eb en vloed in het wadden gebied. De maan heeft ook effect op ons lichaam en onze emoties. Leven volgens het natuurlijke ritme van de maan helpt je in het dagelijks leven.

 

Bijvoorbeeld bij het timen van je keuzes, het nemen rust en om over te gaan tot acties.

 

De maan heeft een natuurlijke cyclus, die zich oneindig herhaalt. Deze natuurlijke cyclus kan je ondersteunen in je leven. Door bewust te kijken naar de maanstand kun je jezelf uitnodigen voor een moment van bezinning en aan de slag gaan met het maanthema van dat moment.

 

In dit artikel vertel ik je waar de volle maan voor staat. Wil je na het lezen graag zelf aan de slag gaan? Ik heb een mooie masterclass volle maan voor je gemaakt. Inclusief inspirerende opdrachten, werkboek en een volle maan poster. Scroll naar beneden en je vindt alle informatie over deze masterclass.

e-course online cursussen leef studio miranda hammers
Masterclass
volle maan cursus leef studio leven met het ritme van de maan (1a)

Volle maan. Leven met het ritme van de maan

 

De energie van de volle maan helpt je om je intenties te voltooien die je met nieuwe maan hebt op geschreven. De volle maan is ook een fijn moment om stil te staan bij alles waar je dankbaar voor bent. Door hier de tijd voor te nemen kun je zien wat er allemaal is om dankbaar voor te zijn in je leven.

 

Volle maan staat symbool voor

vieren, ontvangen en los laten.

 

Ook de dingen die zo vanzelfsprekend zijn. Ze zijn er en de volle maan is een mooi moment om het te zien, te ervaren en te voelen.

Volle maan. Leven met het ritme van de maan

Dankbaarheid is

een fijne energie

om te ervaren en te voelen.

 

Dit is het moment om eens stil te staan bij alles wat er wel is. Wat je wel hebt in je leven. De mensen die er wel zijn. De dingen die er wel zijn. Alles wat er wel is.

 

We nemen daar niet vaak de tijd voor.

Op de een of andere manier zien we eerder wat er niet is,

dan wat er wel is.

 

Volle maan is een mooie uitnodiging om je dankbaarheid te voelen

voor alles wat er wel is en om hierbij stil te staan.

 

Dankbaarheid leidt tot meer energie en geluk. Robert Emmons, een professor psychologie in Californië, heeft hier onderzoek naar gedaan. Hij heeft aangetoond dat dankbaarheid ons gezonder, energieker en zelfs slimmer maakt. Ook heeft hij aangetoond dat mensen die dagelijks gevoelens van dankbaarheid oproepen doorgaans alerter, enthousiaster, levendiger, optimistischer en gelukkiger zijn.

 

Dit gebeurt al wanneer je jouw aandacht 20 seconde richt op iets waarvoor je dankbaar bent. Kan je je voorstellen wat er zou gebeuren als je hier regelmatig een gewoonte van zou maken tijdens volle maan?

 

De herhalende maanstanden worden gezien als een natuurlijk cyclus van opbouw, groei, volle bloei, afbouwen en loslaten. Met de online training ‘Leven met het ritme van de maan’ leer je hoe deze natuurlijke cyclus je leven ondersteund.

 

Wil je deze volle maan optimaal benutten. Volg dan de online masterclass ‘Volle maan’. Het is een prachtige masterclass met waardevolle oefeningen en fijne uitleg. Hieronder vertel ik je er graag meer over.

Wil je graag meer leren over de volle maan en het ritme van de maan?

Ja, ik wil graag meer informatie!

Volle maan. Leven met het ritme van de maan

Dit ervaren anderen:

review leef studio miranda hammers
e-course online cursussen leef studio miranda hammers
Masterclass
volle maan cursus leef studio leven met het ritme van de maan (1a)
Mijn naam is

Miranda Hammers

Ik mag deze masterclass aan jou geven.

 

De terugkerende cyclus van de maan gebruik ik als een reflectiemoment voor mijn eigen leven. Een moment om stil te staan bij alles wat er is. Het ondersteund mij bij het duidelijk neerzetten van mijn intenties en dromen, actie te ondernemen, maar ook ondersteund het mij om de rust te nemen en de tijd te nemen om mij te bezinnen en los te laten wat mij niet meer dient.

 

De maan is een oneindige cyclus, het is er altijd en wanneer ik naar buiten kijk wordt ik hier elke maan(d) aan herinnert.

 

Ik vind het elke keer weer een fijn moment om  stil te staan, te voelen en te ervaren, wat er is.

Doe ook mee!
e-course online cursussen leef studio miranda hammers
Masterclass
volle maan cursus leef studio leven met het ritme van de maan (1a)
reviews:

Wil je graag meer informatie over deze masterclass?

Klik hier voor meer informatie
Open chat
Hallo,

kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Warme groet,
Miranda Hammers
Powered by