Search:
Volle maan Leven met het ritme van de maan - Leef Studio
13190
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13190,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Volle maan

Leven met het ritme van de maan

volle maan leven met het ritme van de maan ecourse cursus online cursus miranda hammers leef studio

Volle maan. Leven met het ritme van de maan

De maan,

een fijn ritme

dat zich oneindig herhaalt.

De maan beïnvloed het water op aarde. Denk maar aan het eb en vloed in het wadden gebied. De maan heeft ook effect op ons lichaam en onze emoties. Leven volgens het natuurlijke ritme van de maan helpt je in het dagelijks leven.

 

Bijvoorbeeld bij het timen van je keuzes, het nemen rust en om over te gaan tot acties.

 

De maan heeft een natuurlijke cyclus, die zich oneindig herhaalt. Deze natuurlijke cyclus kan je ondersteunen in je leven. Door bewust te kijken naar de maanstand kun je jezelf uitnodigen voor een moment van bezinning en aan de slag gaan met het maanthema van dat moment.

 

In dit artikel vertel ik je waar de volle maan voor staat. Wil je na het lezen van dit artikel aan de slag gaan met de volle maan? Ik heb een mooie masterclass volle maan voor je gemaakt. Inclusief inspirerende opdrachten, werkboek en een volle maan poster. Scroll naar beneden en je vindt alle informatie over deze masterclass of krijg direct toegang tot de masterclass door direct op de afbeelding hieronder te klikken.

Volle maan. Leven met het ritme van de maan

Volle maan staat symbool voor

vieren, ontvangen en los laten. 

De energie van de volle maan helpt je om je intenties te voltooien die je met nieuwe maan hebt op geschreven. De volle maan is ook een fijn moment om stil te staan bij alles waar je dankbaar voor bent. Door hier de tijd voor te nemen kun je zien wat er allemaal is om dankbaar voor te zijn in je leven.

 

Ook de dingen die zo vanzelfsprekend zijn. Ze zijn er en de volle maan is een mooi moment om het te zien, te ervaren en te voelen.

Volle maan. Leven met het ritme van de maan

Dankbaarheid is een fijne energie

om te ervaren en te voelen.

Dit is het moment om eens stil te staan bij alles wat er wel is. Wat je wel hebt in je leven. De mensen die er wel zijn. De dingen die er wel zijn. Alles wat er wel is.

 

We nemen daar niet vaak de tijd voor. Op de een of andere manier zien we eerder wat er niet is, dan wat er wel is.

 

Volle maan is een mooie uitnodiging om je dankbaarheid te voelen voor alles wat er wel is en om hierbij stil te staan.

 

Dankbaarheid leidt tot meer energie en geluk. Robert Emmons, een professor psychologie in Californië, heeft hier onderzoek naar gedaan. Hij heeft aangetoond dat dankbaarheid ons gezonder, energieker en zelfs slimmer maakt. Ook heeft hij aangetoond dat mensen die dagelijks gevoelens van dankbaarheid oproepen doorgaans alerter, enthousiaster, levendiger, optimistischer en gelukkiger zijn.

 

Dit gebeurd al wanneer je jouw aandacht 20 seconde richt op iets waarvoor je dankbaar bent. Kan je je voorstellen wat er zou gebeuren als je hier een regelmatige gewoonte van zou maken tijdens volle maan?

 

De herhalende maanstanden worden gezien als een natuurlijk cyclus van opbouw, groei, volle bloei, afbouwen en loslaten. Met de online training ‘Leven met het ritme van de maan’ leer je hoe deze  natuurlijke cyclus je leven ondersteund.

 

Wil je deze volle maan optimaal benutten. Volg dan de online masterclass ‘Volle maan’. Het is een prachtige masterclass met waardevolle oefeningen en fijne uitleg. Hieronder vertel ik je er graag meer over.

Volle maan. Leven met het ritme van de maan

Wil je graag meer leren over de kracht van de volle maan?

V o l g   d e   m a s t e r c l a s s   ‘ V o l l e   m a a n ‘ .      

Dit krijg je

 

 

online cursus leef studio miranda hammers
volle maan masterclass e-course leef studio

4 video lessen

Vier videolessen waarin je alles wordt uitgelegd over de volle maan en hoe je deze inzet voor je eigen leven. Hoe je intenties neerzet, los laat wat je niet meer dient of jou in de weg staat en de kracht van dankbaarheid.

online cursus leef studio miranda hammers pijl

Volle maan werkboek

Volle maan werkboek waarin alle opdrachten duidelijk worden omschreven en er volop ruimte is om jouw antwoorden in te noteren.

volle maan boek masterclass cursus ecourse leven met het ritme van de maan
online cursus leef studio miranda hammers
volle maan leven met het ritme van de maan ecourse cursus online cursus miranda hammers leef studio

Volle maan poster

De volle maan poster op A5. Om zelf af te drukken en in te lijsten. Zo vormt deze poster een mooie reminder om de tijd te nemen tijdens volle maan. Getekend door Miranda Hammers

online cursus leef studio miranda hammers pijl

Direct toegang tot de masterclass.

Zodra jouw betaling goed is afgerond ontvang je een mail met jouw persoonlijke toegangscode voor de Leef Academie. Je kunt direct aan de slag! Het mooie is. Je krijgt je eigen leeromgeving, zodat alles persoonlijk en van jouw is.

online cursus leef studio miranda hammers
creative fire leef studio miranda hammers

Een maand toegang tot de Creative Fire

De Creative Fire is het online kampvuur en de plek waar je jouw vragen kunt stellen. Zodra er een vraag binnenkomt. Steek ik het vuur aan en geef ik je het antwoord. Het wordt gezien als een ‘warme’ plek waar je vol inspiratie vandaan komt.

online cursus leef studio miranda hammers pijl

Dit ervaren anderen:

review leef studio miranda hammers

Mijn naam is Miranda Hammers

Ik mag deze masterclass aan jou geven.

 

De terugkerende cyclus van de maan gebruik ik als een reflectiemoment voor mijn eigen leven. Een moment om stil te staan bij alles wat er is. Het ondersteund mij bij het duidelijk neerzetten van mijn intenties en dromen, actie te ondernemen en ook om de rust en tijd te nemen om te bezinnen en los te laten wat mij niet meer dient.

 

Doordat het een oneindige cyclus is en ik alleen maar naar buiten hoeft te kijken wordt ik hier elke maan(d) aan herinnert.

Ik vind het zelf elke keer weer een fijn moment om  stil te staan, te voelen en te ervaren, alles wat er is.

D o e   o o k   m e e !

reviews:

Wil je graag meer informatie

 

 

over deze masterclass?

Klik hier voor meer informatie

Wil je graag op de hoogte blijven?

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en ik mail jou.

mail nieuwsbrief leef studio miranda hammers

Volg me op Instagram

instagram leef studio miranda hammers

of op Facebook

facebook leef studio miranda hammers

Open chat
Hallo,

kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Warme groet,
Miranda Hammers
Powered by