Volle maan

 

m a s t e r c l a s s       € 1 9 , 9 5

De volle maan staat voor vieren, ontvangen en los laten.

 

De energie van de volle maan nodigt je uit om je intenties te voltooien. Dankbaarheid te ervaren voor alles wat er (al wel) is in je leven en om los te laten wat je niet meer dient.

 

In deze masterclass neem ik je mee in de wereld van de volle maan en wat deze maan voor jou kan betekenen. Het ritme van de maan is een eeuwenoude cyclus en het helpt mij om bewuste keuzes te maken. Stil te staan bij wat ik graag wil en om het leven volop beet te pakken (met alles wat er is.)

 

Ik vind het fijn om tijdens de vier maanstanden een reflectiemoment te nemen. In deze masterclass deel ik met je wat de volle maan precies inhoudt. Hoe je deze fijne reflectiemomenten neemt en sturing geeft aan je dagelijks leven.

 

Maak je leven waardevol!

Dit krijg je:

M a s t e r c l a s s   V o l l e   m a a n .      

Video lessen

volle maan cursus leef studio leven met het ritme van de maan (1a)

Je ontvangt een introductie video les met alle uitleg over deze masterclass. Daarnaast vind je vier videolessen waarin ik je alles uitleg over de volle maan. In elke video vind je een reflectiemoment en opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Dit helpt jou om sturing te geven aan je eigen leven. Keuzes te maken, je intenties neer te zetten en om echt los te laten wat je niet meer dient.

online cursus leef studio miranda hammers pijl

Volle maan werkboek

Je krijgt een werkboek waarin alle opdrachten duidelijk staan omschreven. Na elke opdracht vind je een schrijfblad waarin je jouw antwoorden kunt noteren en stil kunt staan bij wat het voor jou betekent.

volle maan boek masterclass cursus ecourse leven met het ritme van de maan
online cursus leef studio miranda hammers

Volle maan poster

volle maan leven met het ritme van de maan ecourse cursus online cursus miranda hammers leef studio

Deze A5 poster volle maan kun je zelf uitprinten, inlijsten en ophangen. Het is een mooie reminder om je eraan te herinneren hoe waardevol is om de tijd te nemen voor jezelf en de koers van je leven zelf te bepalen. De poster is getekend en gemaakt door Miranda Hammers

online cursus leef studio miranda hammers pijl

Direct toegang tot de masterclass.

Is je betaling goed afgerond dan ontvang je een mail met daarin jouw persoonlijke toegangscode voor de Leef Academie. In de Leef Academie vind je de videolessen, het werkboek en de poster. Alles staat voor jou klaar, zodat je er direct mee aan de slag kan gaan.

online cursus leef studio miranda hammers

Creative Fire

creative fire leef studio miranda hammers

Je krijgt een maand lang toegang tot de Creative Fire. Dit is het online kampvuur. Hier kun je jouw vragen stellen. Het is een fijne plek waar je geïnspireerd vandaan komt. Heb je een vraag? Dan steek ik het vuur aan!

online cursus leef studio miranda hammers pijl

Dit ervaren anderen:

Hoe werkt het?

e-course online cursussen leef studio miranda hammers

Stap 1:

Je klikt op de button bestellen.

Deze vind je hiernaast.

Stap 2:

Je komt in het gedeelte waar je veilig online kunt betalen. Klik op de groene button ‘bestel nu’. Vul je gegevens in en rond de betaling af. Deze gegevens hebben we nodig om jouw persoonlijke toegangscode te sturen.

ecourse online cursussen leef studio miranda hammers
e-course online cursussen leef studio miranda hammers

Stap 3:

Je ontvangt een mail met daarin jouw persoonlijke toegang tot de Leef Academie

Stap 4:

Ga naar de Leef Academie en log in met jouw persoonlijke toegangscode. Je kunt direct aan de slag!

ecourse online cursussen leef studio miranda hammers

Ervaringen:

review leef studio miranda hammers

Mijn naam is Miranda Hammers

Deze masterclass Volle maan mag ik aan jou geven.

 

De eeuwenoude cyclus van de maan gebruik ik als een moment van bezinning voor mijn eigen leven. Een moment om de tijd te nemen voor alles wat er is. Hoe vaak nemen we daar nog de tijd voor? De maan nodigt mij uit om per maan, met behulp van het maanthema, te reflecteren. Daardoor biedt het mij een richtlijn en koers die ik zelf uitzet. De cyclus van de maan nodigt mij uit om te luisteren naar mezelf en datgene wat ik graag wil. Mijn intenties neer te zetten. Over te gaan tot actie. Dankbaarheid te voelen voor alles wat er is en los te laten wat me in de weg staat of me niet meer dient.

In deze masterclass vertel ik je hoe de volle maan sturing geeft aan jouw leven.

Ik zie je graag in de Leef Academie, dan gaan we samen aan de slag met de volle maan!

L a t e n   w e   b e g i n n e n !

Open chat
Hallo,

kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Warme groet,
Miranda Hammers
Powered by