Search:
Vrijheid is een keuze, de start van mijn experiment - Leef Studio
12833
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-12833,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vrijheid is een keuze

vrijheid is een keuze leef studio miranda hammers (1)

Vrijheid is een keuze

De vrijheid nemen en er volop van genieten

We slaan de laptop weer open.

 

Zes weken mijmeren, genieten en samen zijn. Wat was het heerlijk. Nu ik hier zo zit. Kijk ik dankbaar terug op de afgelopen zes weken.

 

Dit is waar ik vroeger van droomde. De vrijheid nemen en er volop van genieten. Dat hebben we gedaan.

 

Hoe bijzonder is het dat ik hier vroeger van droomde en dat ik het nu leef.

Echt beleef.

Bijzonder mooi.

Vrijheid is een keuze

Wat gebeurt er als ik mezelf vrij maak van onzekerheid, twijfel en angst?

Er ligt een nieuw half jaar voor ons. Elke zomer kijken we terug op de afgelopen tijd en gaan we benoemen wat we graag willen voor het komende half jaar of verder als de plannen er om vragen.

 

Dit jaar was het opvallend rustig in ons, maar bij mij begon het de afgelopen twee weken te borrelen.

 

Het boek Playing Big gaf me nieuwe inzichten. Het boek gaat over jezelf klein houden. Als vrouw blijk je daar enorm goed in te zijn. Wist je dat? Ik hou er niet van om jou of mezelf een complex aan te praten, maar ik dit boek zit toch een kern van waarheid.

 

Regel voor regel zag ik dat er een kern van waarheid in zat. Ik stelde mezelf de afgelopen week de vraag. Wat als ik nu wel de dingen ga doen. Vooral de dingen die ik zo graag wil doen. Wanneer ik eerlijk ben dan doe ik het nog niet altijd. Vaak laat ik me tegenhouden door mezelf. Door mijn eigen onzekerheid, twijfel of angst. Ook laat ik me tegenhouden door wat een ander er van denkt.

 

Wat als ik me niet laat tegenhouden. Niet door mezelf, niet door een ander.

 

Wat gaat er dan gebeuren? Wat als ik dat ga onderzoeken. Waar brengt het me en wat brengt het me?

Mijn nieuwsgierigheid geeft me een grote uitnodiging om het te gaan doen.

 

Dus dat ga ik doen. In het komende half jaar. Ik stel mezelf hierbij een tweede belangrijke voorwaarde. Ik ga plezier maken! Ik ga de dingen vanuit plezier doen. Anders doe ik het niet.

 

Is het spannend, ja! Door het boek heb ik ook handvatten ontvangen hoe ik daar mee om kan gaan, zodat ik het wel ga doen. Ik moet eerlijk zeggen er zaten een aantal fijne tools bij die direct helpen. Ik ga er zelf nog wat meer mee aan de slag en dan verwerk ik het in mijn online cursussen, zodat het jou ook verder kan helpen. Wordt vervolgd!

vrijheid is een keuze experiment onderzoek (1)

Vrijheid is een keuze

Vrijheid is een keuze > het experiment

Ik ga nu echt alle getekende onderzoeken, experimenten en conclusies stap voor stap online zetten. Vaak heb ik gedacht. Wie zit daar nu op te wachten of ben ik wel goed genoeg of… Misschien herken je het wel.

k kon genoeg redenen verzinnen om het niet te doen.

 

Het gekke is dat ik gaandeweg veel complimenten heb mogen ontvangen, wanneer ik wel iets deelde. Het had een positieve impact. Ook krijg ik mooie reacties op de online cursussen. Toch geef ik mijn eigen angst, twijfel en onzekerheid voorrang. Vaak stop ik iets gauw weer in de la. Dat ga ik vanaf nu niet meer doen. Vanaf nu gaan we dat anders doen.

 

Ik ga de maan cursus over de cyclus van de maan wel online brengen. Ik ga teken je eigen levensroute toegankelijk maken voor anderen. Door bewust je eigen pad te kiezen leef je bewuster en een mooier leven. Dat weet ik inmiddels uit eigen ervaring. Heel graag wil ik kleinere cursussen maken, over het vinden van je eigen innerlijke mentor, die een bron aan wijsheid in zich heeft. En nog zoveel meer moois. Het komende halfjaar sla ik mijn getekende onderzoeken, experimenten en conclusies open. Zodat het voor jou toegankelijk wordt, zodat jij er ook van kan leren.

 

Onze camper, een oude Hanomag, gaan we afmaken. Zodat we spontaan op avontuur kunnen gaan wanneer wij dat graag willen. Ik heb er nu al zin in. Woensdag gaan we, Ron en ik, er samen weer naar toe. Klussen! We bouwen hem helemaal opnieuw op, zodat de Hanomag is zoals wij het graag willen gebruiken. Ons kleine, op wielen, thuis.

 

Als ik dan toch bezig ben. Kan ik net zo goed een wens die in me zit eruit typen. Ergens voel ik, dat ik in mezelf, wil ontdekken of het iets voor me is om met mijn gezin op pad te gaan. De wereld in. Niet alleen tijdens de vakanties, maar ook doordeweeks. Dat ga ik eens onderzoeken. Het lijkt mij mooi dat Leef Studio ons voorziet in ons levensonderhoud gedurende onze reis. Wanneer jij een cursus koopt, kan ik een stuk verder reizen. Mijn ontdekkingen verwerk ik weer in mijn online cursussen, zodat jij ook weer verder kunt reizen. Samen op weg. Dat lijkt mij fantastisch en het trekt genoeg aan me om dat dieper in mezelf te onderzoeken.

 

Duurzame producten. Punt. Ik wil bewuster, nog bewuster, leven en kopen. Aan mezelf merk ik dat ik het fijn en waardevol vind. Zeker met Daniel en Laura in ons leven ben ik me er steeds meer en meer bewust van dat ik de aarde door wil geven. Ook wil ik graag een positieve bijdrage leveren aan een ander leven. Een voorbeeld, afgelopen zomer kocht ik twee hamamdoeken van Happy towels. Een super fijn product. Heerlijk zacht en de doeken doen wat ze beloven. Het product is super goed in gebruik, maar daarnaast ook duurzaam. Plus de makers krijgen eerlijk betaald en een klein deel van de opbrengst gaat naar een goed doel voor kinderen. 32 Euro koste een hamamdoek. Ik gebruik hem zelf met zo veel plezier. De kinderen draaien zich er helemaal in. Laura kruipt er vaak onder, want ze zijn heerlijk zacht. Heerlijk. Dat ik weet dat mijn geld bij de maker terecht komt. Dat die eerlijk betaald krijgt en dat een deel van de winst ten goede komt aan een mooi project is fantastisch. Dat allemaal voor die 32 euro. Dus dit houden we erin. Wanneer we nieuw kopen, kopen we bewuster.

 

Dat geldt ook voor Leef Studio. Ik wil bewuster verzenden, bewuster papier inslaan, bewuster printen. Dit betekent dat ik alleen op aanvraag print. Ik ga op zoek naar een groene printer, met groen papier en groene inkt. Ook wil ik graag groen verzenden. Het fijne is dat het begin er is. Mijn laptop heb ik opgeladen met groene stroom.

 

Een mooie start!

Vrijheid is een keuze

Dat wat ik koester neem ik mee

Er zijn ook dingen die ik koester en die ik graag mee wil nemen in het hier en nu en

naar de toekomst toe. Dit vind ik altijd een fijn moment tijdens onze vakantie. Kijkend naar alles wat er is en wat voor ons van waarde is. Hier komt het:

 

Samen zijn, in verbondenheid, met elkaar en met mezelf. Dit zijn voor mij de meest waardevolle momenten. Ik koester ze en nodig ze graag, voor nu en de toekomst, uit in ons leven.

 

Mijn dankbaarheid- en intenties ritueel. De afgelopen vakantie heb ik ze niet gedaan, om erachter te komen hoe waardevol ze voor me zijn. Echt super waardevol. Mijn dankbaarheid ritueel laat me zien wat er allemaal is. Door het te tekenen zie ik het ook echt. Mijn intenties ritueel geeft me sturing. Sturing aan mezelf en wat ik wil.

 

Kampvuurtjes. Die blijven, voor altijd. Ik vind het heerlijk om me te warmen aan het vuur en samen te komen rondom het vuur. Hier ontstaan altijd mooie gesprekken en fijne herinneringen. Een ding is zeker waar we ook gaan, het vuur gaat met ons mee.

vrijheid nemen poster zwerm spreeuwen print leef studio

Vrijheid is een keuze

Ik hou je op de hoogte

Heerlijk zo’n overzicht. Ik ben benieuwd hoe het er over een half jaar er uit ziet. Vooral ben ik benieuwd naar mijn eigen onderzoek om datgene te doen wat ik graag wil doen. Voorbij angst, twijfel of onzekerheid. Ook ben ik nieuwsgierig naar de antwoorden die ik vind over onze werelds avontuur in combinatie met Leef Studio. Eens kijken waar het me brengt.

 

Ik hou je op de hoogte!

waarom is plezier belangrijk manifesteren wet van aantrekking visualiseren plezier creatiekracht creatief spiritueel universum leef studio miranda hammers

Ik gebruik pen en papier om mijn leven te onderzoeken, te experimenteren en om te leren.

Mijn naam is Miranda Hammers en

mijn tekenen, leermomenten en conclusies deel ik in mijn online cursussen.

Je kunt hier zelf mee aan de slag gaan.

Ik kan je verzekeren dat de online cursussen een waardevolle blik op jouw leven geven.

Start hier jouw waardevolle blik op jouw leven.

Vrijheid is een keuze

reviews:
Open chat
Hallo,

kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Warme groet,
Miranda Hammers
Powered by