Search:
Wat maakt je leven waardevol - Leef Studio
13587
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13587,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Wat maakt je leven waardevol?

Een vraag waar we allemaal een ander antwoord op geven. Wat is jouw antwoord? Wanneer je jouw antwoord weet. Dan weet je precies wat voor jou belangrijk is. In dit artikel neem ik je graag mee op ontdekkingsreis naar jouw eigen antwoorden.

 

Wat maakt jouw leven waardevol?

Soms is het fijn om een voorbeeld te zien. Hieronder zie je mijn pagina. Op deze pagina heb ik getekend waar ik waardering voor voel. Daarnaast schrijf ik erbij waarom ik hier waardering voor voel. Ik vind het een heerlijke pagina, omdat het me laat zien wat er allemaal in mijn leven is. Als ik er naar kijk dan voel ik een diepe waardering en dankbaarheid. Dat is een heerlijke energie.

 

Zoals je ziet. Het hoeft geen meesterwerk te zijn qua tekenen en schrijven. Het kan en mag simpel, want de kracht van deze pagina is veel waardevoller dan een prachtig geïllustreerde pagina.

wat maakt je leven waardevol tekening met antwoorden leef studio

Wat maakt je leven waardevol?

Geef alles een plek op het papier.

Schrijf en teken je antwoorden op. Geef het een plek op het papier.

Toen ik mijn eerste pagina maakte ontdekte ik van alles.

Dat ik bijvoorbeeld dingen heel weinig aandacht gaf, terwijl ik het wel belangrijk vond. Dat ik veel dingen deed voor anderen. Ook kwam ik erachter dat ik heel veel dingen niet deed. Met elk zijn eigen reden.

Deze pagina bracht mij veel inzichten. Inzicht ik wat ik graag wilde en wat ik graag anders wilde. Alleen had ik nog geen idee hoe?!

 

Maar daar kwam ik achter…

Wat maakt je leven waardevol?

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven. 

Enkele jaren geleden ontmoette ik een wijze vrouw. Dit waren haar woorden.

Zei vertelde mij dat je de ‘touwtjes’ van je leven zelf in handen hebt. Je bent zelf verantwoordelijk voor wie je bent en wat je doet. Je hebt het zelf in de hand hoe je de woorden van een ander binnen laat komen en hoe je ermee omgaat.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven.

Voor mij betekende het dat mijn leven niet in de ‘handen’ van iemand anders ligt. (Wat ik voorheen nogal eens deed.) Maar dat ik zelf mijn verantwoording moest nemen. Dat vond ik in het begin spannend. Ben ik nooit op mijn bek gegaan? Jazeker wel! Maar, het was zeker de moeite waard om het te proberen en dit is exact waarom ik vier jaar geleden voor de vrijheid koos en voor dat wat mijn leven waardevol maakt.

Een ingeslagen weg die ik graag verder bewandel, omdat het me gelukkig maakt.

Stel dat we allemaal onze ´waarde´ delen, dan wordt de wereld nog mooier.

Wat maakt je leven waardevol?

Ik nam de verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven. 

Ik wist wat voor mij waardevol was. Ik wist wat ik wilde. Ik wist alleen nog niet hoe?

Verandering komt alleen als je zelf in beweging komt. Een zin die ik ooit eens onder een illustratie zette. Een belangrijke zin om veranderingen in gang te zetten. Ik begon met stappen die voor mij comfortabel voelden. Dat vond ik fijn, dat lukte. Met kleine stapjes kom je er ook. Gaandeweg durfde ik grotere stappen te nemen, omdat datgene wat voor mij zo waardevol was. Steeds harder aan mij trok. In 2016 nam ik de grootste stap. Toen durfde ik! Ik nam afscheid van mijn vaste baan en besloot om meer bij mijn lief en kinderen te zijn en om datgene te creëren wat ik graag wilde creëren. Het is het jaar geworden waarin ik Leef Studio startte. Het is ook het jaar geworden waarin ik meer tijd dan ooit met mijn kinderen doorbracht. Dat was genieten. Het was een besluit dat mijn leven nog waardevoller heeft gemaakt.

Ondertussen zet ik nog steeds stappen. De maan is daarin voor mij belangrijk. Het is een eeuwenoude cyclus die ik gebruik om  stil te staan bij datgene wat voor mij waardevol is. Doordat de maan een terugkerende cyclus heeft is het voor mij een mooi ritme om stil te staan bij datgene wat ik nu echt belangrijk vind in mijn leven.

Wat maakt je leven waardevol?

Leven met het ritme van de maan.  

 

De cyclus van de maan wordt al eeuwen oud gezien als een manier om sturing te geven aan je leven. Elke maan staat symbool voor een levensthema. Deze thema’s vormen een mooie reflectie op je eigen leven. Het helpt mij bij het maken van keuzes, te reflecteren, over te gaan tot actie en intenties neer te zetten.

 

Ik vind het een fijne manier om sturing te geven aan mijn leven en zelf mijn verantwoording te nemen.

Wat maakt je leven waardevol?

Maak je leven waardevol.

De keuze in aan jou! Maak er iets moois van. Start met jouw pagina. Wat maakt jouw leven waardevol? Wil je er graag verder mee aan de slag, zodat je stappen gaat zetten en je leven echt vult met datgene wat voor jou belangrijk is. Dan leg ik je graag uit hoe ik dat heb gedaan. Met behulp van de maan.

Volle maan. Leven met het ritme van de maan

Wil je graag meer leren over de kracht van de volle maan?

V o l g   d e   m a s t e r c l a s s   ‘ V o l l e   m a a n ‘ .      

Dit krijg je

 

 

online cursus leef studio miranda hammers
volle maan masterclass e-course leef studio

Uitgebreide video lessen

Waarin ik je uitleg hoe het werkt om te reflecteren op je leven met behulp van de maan. In deze masterclass vertel ik je welke thema’s je rondom volle maan kunt gebruiken. De volle maan staat onder anderen symbool voor loslaten wat je niet meer dient of wat je in de weg staat. Kortom een hele mooie maan om mee te starten.

online cursus leef studio miranda hammers pijl

Volle maan schrijf boek

Hierin staan de oefeningen duidelijk omschreven waarmee je aan de slag kunt gaan om echt stappen te zetten. Ook is er voldoende ruimte om jouw antwoorden te noteren. Het fijne is dat je dit boek bij elke nieuwe volle maan weer kunt gebruiken.

volle maan boek masterclass cursus ecourse leven met het ritme van de maan
online cursus leef studio miranda hammers
volle maan leven met het ritme van de maan ecourse cursus online cursus miranda hammers leef studio

Volle maan poster

Een A5 poster om zelf af te drukken en in te lijsten. Zo vormt deze poster een mooie reminder om de tijd te nemen tijdens volle maan. Getekend door Miranda Hammers

online cursus leef studio miranda hammers pijl

Direct toegang tot de masterclass.

Zodra jouw betaling goed is afgerond ontvang je een mail met jouw persoonlijke toegangscode voor de Leef Academie. Je kunt direct aan de slag! Het mooie is. Je krijgt je eigen leeromgeving, zodat alles persoonlijk en van jouw is.

online cursus leef studio miranda hammers
creative fire leef studio miranda hammers

Een maand toegang tot de Creative Fire.

De Creative Fire is het online kampvuur waar je terecht kunt met jouw vragen. Heb je een vraag dan kun je die stellen en dan steek ik ons kampvuur aan. Het is een ‘warme’ plek, waar je vol inspiratie vandaan komt.

online cursus leef studio miranda hammers pijl

Dit ervaren anderen:

review leef studio miranda hammers

Mijn naam is Miranda Hammers

Ik mag deze masterclass aan jou geven.

 

In deze masterclass laat ik je zien hoe je zelf de verantwoording pakt voor je eigen leven en hoe je jouw leven vult met datgene wat echt waardevol en belangrijk voor jou is. De terugkerende cyclus van de maan gebruik ik als een reflectiemoment voor mijn eigen leven. Elke maan staat voor mij symbool voor zijn eigen reflectievragen. Het helpt mij bij het gehoor geven aan dat wat voor mij waardevol is. Het helpt mij om daadwerkelijk stappen te zetten en er voor te gaan.

 

Ik vind het een hele fijne manier om stil te staan bij datgene wat nu werkelijk belangrijk is in mijn leven en er toe doet.

D o e   o o k   m e e !

reviews:

Wil je graag meer informatie

 

 

over deze masterclass?

Klik hier voor meer informatie

Wil je graag op de hoogte blijven?

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en ik mail jou.

mail nieuwsbrief leef studio miranda hammers

Volg me op Instagram

instagram leef studio miranda hammers

of op Facebook

facebook leef studio miranda hammers

Open chat
Hallo,

kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Warme groet,
Miranda Hammers
Powered by